images-1
2019_PF_Tek_16_Kaarten

Inclusief leiderschap voor M.K.B.

Hoe ga jij als leidinggevende om met mensen in jouw team die psychische klachten hebben? Wat doe je als je merkt dat iemand niet lekker in zijn of haar vel zit of niet meer presteert zoals voorheen? Hoe ga je in gesprek, wat zeg je wel of niet, hoe maak je afspraken en wat hebben medewerkers met psychische klachten nodig van hun leidinggevende? Deze onderwerpen komen allemaal aan bod in de Managementtraining: Inclusief Leiderschap.

1 op de 4 mensen hebben te maken in de directe omgeving met mensen die last hebben van psychische klachten. Dit gebeurt dus ook in jou bedrijf!

Na dit traject:

  • Ben jij je bewust welk beeld jij hebt van mensen met psychische klachten? (en het effect daarvan)
  • Wat zou je kunnen doen je als je merkt dat iemand uit jouw team niet lekker in zijn of haar vel zit?
  • Wat zou je kunnen zeggen als een medewerker de laatste tijd bijvoorbeeld altijd moe op het werk komt? Of niet meer presteert zoals voorheen?
  • Kun jij effectief in gesprek gaan, wat zeg je wel of niet, hoe maak je afspraken over het werk en wat hebben medewerkers met psychische klachten nodig van hun leidinggevende?
  • Oefen je deze gesprekken middels een acteur.
€ 249,- excl. BTW

Incl. koffie, thee en water,  trainingsmateriaal en naslagwerk.
Ondernemers die aangesloten zijn bij het Lelystad Akkoord ontvangen 21% korting

Wil jij effectief leiding geven?


20190227_130632

Wat gaan we doen

We herkennen gedrag met behulp van begeleidingskaarten. We gaan praktisch aan de slag en door een communicatiemodel weten we effectief om te gaan met gedrag. Door het ervaringsverhaal van de ervaringsdeskundige besef jij dat je werk waardevol en zinvol is en geeft deze praktische handvatten. Jij kunt na dit traject met begrip mensen motiveren en ontwikkelen.

Personen: 12

Aantal dagen: 1,5

Acteur: ja

Datum: 11 februari