2019_PF_Tek_10_Roos

Workshop Roos van Leary

We communiceren de hele dag. Met of zonder woorden. Als je met de ander communiceert stuur je aan op een reactie. Soms krijg je de reactie die je hoopt, maar vaak ook niet. Wat kun je daar aan veranderen?

 

In deze workshop leer je dat jouw manier van communieren bepaalt hoe de ander reageert. Je leert ook hoe jouw communicatie effectief kan zijn (en wanneer niet) en we leren je hoe je kunt acteren in conflictsituaties. Ook onderzoeken we wat je voorkeursgedrag is en hoe jij je opstelt wanneer het voor jou lastig is aan de hand van de vooraf ingevulde test “de Roos van Leary” geven we je concrete handvatten.

 

€ 195,00 excl. BTW

Incl. koffie, thee en water, trainingsmateriaal en naslagwerk.

Wil jij ook mee doen met deze inspirerende workshop?


013_leiderschap_invloedstijlen_roos_van_leary2

Wat gaan we doen?

We leggen je de basis uit van de Roos van Leary. Met behulp van een trainingsacteur weet je precies over welk gedrag we het hebben. We analyseren van iedereen de Roos van Leary zelftest waardoor je naar buiten gaat met concrete handvatten en ben jij je (nog meer) bewust van je sterke communicatie -eigenschappen en waar winst is te behalen. Ook gaan we oefenen met het inzetten van de Roos van Leary en paradoxaal te reageren op gedrag.

Doorgang bij minimaal 10 personen

Personen: 12

Aantal dagen: 0,5

Acteur: ja

Datum: 11 maart