blended_2

Wist je dat de koffie voor je medewerkers waarschijnlijk duurder is dan onze blended learningtrajecten?

Ontwikkelen blended leertrajecten

Ben je op zoek naar een partij die een blended leertraject kan ontwerpen en ontwikkelen? We adviseren je graag en gaan samen met je op onderzoek uit naar wat het beste in je organisatie past. Hoe dit traject verloopt, hangt natuurlijk volledig af van je behoeften en wensen.

Bijna elk leertraject bevat tegenwoordig een vorm van online leren. Eigenlijk is dit niet meer dan logisch; door gebruik te maken van vormen van online leren, kan het leren op ieder gewenst moment en op vele verschillende manieren georganiseerd worden. Nieuwsgierig naar hoe je training of leertraject er in een blended vorm uit kan zien? Profendum denkt graag met je mee. Wij ontwerpen in samenwerking met New Heroes en jou een leertraject dat aan de behoeften en wensen van je medewerkers en organisatie voldoet.

Profendum gelooft in leertrajecten die:
Inspireren en uitdagen;
Keuzevrijheid geven;
Je organisatie en medewerkers verder helpen;

Organisatiedoelen en individuele ontwikkelingsbehoeften voor een vaste lage prijs

Met onze blended learning zijn we in staat om organisatiedoelen en individuele ontwikkelingsvragen te beantwoorden. Tijdens het organisatietraject waarbij e-learning, praktijktraining, informeel leren, micro-learning, video-opdrachten en e-coaching elkaar afwisselen zal naar voren komen dat individuele medewerkers op een bepaald thema nog kunnen groeien. Trainers van Profendum gaan hierover in gesprek met de betreffende persoon en ondersteunen hierin op een persoonlijke wijze. Met de beschikking over meer dan 200 modules is er altijd een oplossing. Het resultaat? Een bedrijf dat continue in ontwikkeling is met aandacht voor persoonlijke en individuele groei.

Missen we een module? Hebben we een specifieke e-learning nodig voor jou organisatie? Dan ontwikkelen we die tegen een zeer gunstig tarief. Uiteraard is en blijft deze exclusief van jou.

Benieuwd naar blended learning in je organisatie?

iStock-533229588

Wat doen we?

Hoe je leertraject eruit gaat zien, daar komen we gaandeweg achter. Dit hangt namelijk af van veel verschillende factoren. Denk hierbij aan de doelgroep, de inhoud (doelen), de organisatie en de kaders. We onderscheiden wel een aantal fasen om tot een leertraject te komen:

  1. We nemen de opleidingsvraag, doelgroep, praktijk en de organisatie onder de loep en zorgen dat we deze scherp in beeld krijgen. Vervolgens maken we aan de hand van deze informatie een globaal ontwerp voor het leertraject.
  2. Nadat het globaal ontwerp is vastgesteld, kleuren we het leertraject verder in. We bepalen de exacte inhoud en hoe de leeractiviteiten eruit gaan zien. Dit doen we met een opleidingskundige van New Heroes en trainers van Profendum.
  3. Zijn we het eens over het leertraject? Dan gaat we aan de slag met de implementatie. Dit doen we altijd in afstemming en in samenwerking met jou.