Train de trainer

Trainen is een vak die ook jij kunt leren. Ben jij excellent op jou vakgebied en geef jij mensen inzicht in hun gedrag en houding en zorgt ervoor dat mensen effectiever met elkaar samenwerken en alles uit een team halen. Jij bent een trainer. Maar ben jij zelf al uitgeleerd? Weet jij met jouw houding de groep altijd te inspireren of stuit je ook wel eens op weerstand? En hoe ga je daar dan mee om?

Ook als coach heb je behoefte aan die spiegel en nieuwe inzichten en werkwijzen. Weet jij bij elke training weer de juiste snaar te raken? Welke handvatten heb je nodig om elk individu weer boven zichzelf uit te laten stijgen? Profendum traint trainers. In de trainersopleiding maken we je wegwijs met nieuwe methoden en leren je het belang van een goede voorbereiding. Onze training verrijkt jouw trainingen en helpt je om jouw kennis op een effectieve manier over te brengen op je cursisten.

Combineer deze training met M-learning: het nieuwe werken met de acteur.

Wil jij ook je kennis met impact overbrengen op anderen?

Training-and-learning

Wat gaan we doen?

We leren je alles over groepsdynamieka, hoe gedragsverandering werkt, werken we aan je persoonlijke stijl als trainer. Hoe sta je voor de groep? Hoe kom je over als trainer? En hoe reageren mensen op je? Daarnaast leer je het opzetten van een goede training, van voorbereiding tot evaluatie. Ook komen verschillende werkvormen aan de orde, zodat je zélf ook ervaart wat het effect is van de manieren waarop je kennis kunt overbrengen. Kortom: je leert hoe je je zo effectief mogelijk op een training kunt voorbereiden. Aan het eind van de training breng je het geleerde in de praktijk door je eigen mini-training te geven.

 

Specificaties training

Personen: maximaal 8

Aantal dagen: 5

Acteur: ja