professor_2

De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren.

(Stephen R. Covey)

Blended leertrajecten

Bijna elk leertraject bevat tegenwoordig een vorm van online leren. Eigenlijk is dit niet meer dan logisch; door gebruik te maken van vormen van online leren, kan het leren op ieder gewenst moment en op vele verschillende manieren georganiseerd worden. Nieuwsgierig naar hoe het leertraject of training er in een blended vorm uit kan zien?

Profendum gelooft in leertrajecten die:
Inspireren en uitdagen;
Keuzevrijheid geven;
Uw organisatie en medewerkers verder helpen.

Organisatiedoelen en individuele ontwikkelingsbehoeften voor een vaste prijs per medewerker.

Met onze blended learning zijn we in staat om organisatiedoelen en individuele ontwikkelingsvragen te beantwoorden. Tijdens het organisatietraject waarbij e-learning, praktijktraining, informeel leren, micro-learning, video-opdrachten, e-coaching en coaching on the job (ook pro-actief) elkaar afwisselen zal naar voren komen dat individuele medewerkers op een bepaald thema nog kunnen groeien. Trainers van Profendum gaan hierover in gesprek met de betreffende persoon en ondersteunen hierin op een persoonlijke wijze. Het resultaat? Een bedrijf dat continue in ontwikkeling is met aandacht voor persoonlijke en individuele groei.

Missen we een module? Hebben we een specifieke e-learning nodig voor jouw organisatie? Dan ontwikkelen we die.

Benieuwd naar blended learning in je organisatie?

iStock-533229588

Wat doen we?

Hoe het leertraject eruit gaat zien, daar komen we gaandeweg achter. Dit bepaalt namelijk de medewerker zelf, met een keuze uit diverse modules die bestaan uit micro-learning, e-learning, coaching, praktijktrainingen en een toets. Door gebruik van ons uitgebreid Learning Management Systeem is het geheel overzichtelijk én te koppelen met uw personeelssysteem.

 

We nemen de opleidingsvraag, doelgroep, praktijk en bij elkaar de organisatie onder de loep en zorgen dat we deze scherp in beeld krijgen. Zijn we het eens over het leertraject? Dan gaan we aan de slag met de implementatie; dit doen we altijd in afstemming en in samenwerking met elkaar.