ijsberg

"Profendum is afgeleid van het Latijnse woord "Profundiorum", wat verdieping betekent."

WAT, HOE EN WAAROM

Een team van professionele trainers, acteurs en ervaringsdeskundigen is in staat om jouw uitdagingen in het contactmoment met klanten of collega’s om te buigen naar iets positiefs. Hoe? Door je te leren hoe jouw gedrag de ander op een positieve manier kan beïnvloeden.

Onze missie? Dat jij echt met plezier naar je werk gaat. Dit bereiken we door jou bewust te maken van je eigen gedrag en je te leren hoe je daarmee anderen kunt beïnvloeden. In onze maatwerk bijeenkomsten gebruiken we verschillende werkvormen. We geven je daarbij handvatten om alles wat je leert in de praktijk te brengen.

Door beweging, in beweging.

Een training moet naast leerzaam ook leuk zijn. Mede daarom ontwikkelden we “M-learning”. M-learning is het nieuwe werken met een acteur. Een interactieve, drempelverlagende oefenvorm, waarbij we gebruik maken van de interactie in het hier en nu. De acteur maakt als het ware onderdeel uit van de groep en zorgt voor natuurlijke situaties en reacties. Trainen met een acteur maakt jouw kwaliteiten en valkuilen snel zichtbaar.

Om onze trainingen nog effectiever te maken werken we in onze training zoveel mogelijk met simpele tekeningen. Visueel denken is namelijk één van de basale functies van onze hersenen. De tekeningen helpen je ordenen, je denkkracht te vergroten en de communicatie te verbeteren.

Wil je meer informatie en kennismaken met onze trainers, acteurs en ervaringsdeskundigen?

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

35b047e2-ddee-4dcc-b466-c83143c606b6

Wat doen we?

We bespreken de organisatie, de deelnemers en de doelen en maken daarop een aanbod op maat. Na onze confronterende en vooral leuke praktijktraining begint het pas. Wij geloven in ‘blended-learning’; e-learning, praktijktraining, informeel leren.

 

Wij hebben daarom op onze website een pagina beschikbaar gesteld waarop jij de mogelijkheid hebt tot e-coaching. Ook kun je daar de theoretische achtergrond downloaden en je eigen reflectieverslag uploaden naar de trainer. Wij gaan er vanuit dat het maximaal 4 maanden duurt tot het geleerde eigen en in de praktijk toegepast is. Wij blijven betrokken want juist in de praktijk leer je en ja, helemaal gratis!