2019_PF_Tek_17_Team

"Great things in business are never done by one person.

They're done by a team of people"

Steve Jobs

ONS TEAM van trainers, acteurs en ervarings-
deskundigen

Onze trainers en ervaringsdeskundigen zijn als geen ander in staat een leerklimaat te creëren waarin iedere deelnemer zichzelf kan zijn en daardoor optimaal kan groeien. Een veilige plek waar je van én met elkaar leert, waar je feedback en -forward mag geven en kunt ontvangen en bovenal een plek waar plezier centraal staat. Onze trainers worden bijgestaan door ervaren acteurs die jouw leerproces vergemakkelijken en versnellen.

Natuurlijk heeft ieder teamlid de juiste papieren in huis, maar wij kiezen onze trainers voornamelijk uit op wie ze zijn. Hieronder kun je ze alvast ontmoeten.

51ecb6ad-c429-4452-acbf-f573723014cd

Wat doen we?

Wij maken gebruik van didactische werkvormen, zoals presentatie, confrontatie, discussie, ontmoeting, praktijksimulaties met acteur en spelinterventies. Ook jouw eigen inbreng vormt een belangrijk onderdeel van de training.

 

Profendum is de grondlegger én ontwikkelaar van M-Learning: oefenen met een acteur. Zij laten deelnemers hun persoonlijke kwaliteiten, valkuilen én concrete ontwikkelpunten echt ervaren. In de trainingen besteden we veel aandacht aan plezier en aan de veiligheid als voorwaarde om te kunnen oefenen én leren.

 

Tijdens en na de training maakt de trainer gebruik van ‘e-coaching’. Na de eerste trainingsdag krijgen deelnemers opdrachten mee om in de praktijk uit te voeren. Middels e-coaching op een beveiligde pagina wordt hier over door gevraagd en gecoacht tot de volgende bijeenkomst of tot het geleerde is geborgd in de organisatie.

 

Daarnaast biedt Profendum een uniek in Nederland ondersteuningstraject waarbij wij geloven in integreren in de organisatie. Een breed aanbod van trainers, acteurs, ervaringsdeskundigen, e-learnings en micro-learnings, ondersteunt door een overzichtelijk “Learning Management Systeem”. Wellicht belangrijker? Een aanspreekpunt van casussen en “on the job” coaching voor een eerlijke, vaste prijs per medewerker.