Supportprogramma

Vooraf de eerste trainingsdag krijg je toegang tot onze beveiligde online omgeving. Hier kun je een leerwens en / of casus indienen en indien gewenst contact opnemen met de trainer.

Vanaf de eerste trainingsdag bieden wij de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen bij het in de praktijk brengen van de kennis en inzichten die je opdoet tijdens de praktijktraining. Via onze beveiligde online omgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Ook kun je hier naslagwerk- en artikelen lezen, extra informatie aanvragen, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer doormiddel van berichten en chat.

Bedrijfspagina

Benieuwd naar de bedrijfspagina? Log dan in (rechtsboven op de website) voor de demopagina die we hebben aangemaakt.
Gebruikersnaam: Demo
Wachtwoord: demo

Professor weet raad
Twaalf maanden lang krijg je support van Prof. E. N. Dum. Je kunt met hem mailen, bellen, chatten en via WhatsApp bereiken.
Mail: professor@profendum.nl
WhatsApp: 0320 320054

Wil je meer weten over ons trainingsprogramma? specifiek voor de leer -werkbedrijven? Neem dan contact met ons op via 0320 – 320054.

Unknown-4

Prof. E.N. Dum

Onze professor die voor je klaar staat. Hij weet antwoorden op thema’s waarin je training hebt gehad. Heb je de smaak te pakken? Bekijk dan eens zijn werkkamer waar je e-books, whitepapers en interessante artikelen kunt vinden. Meer dan een jaar geleden dat je training hebt gevolgd bij ons? Probeer het gewoon en misschien geeft onze professor gewoon antwoord!