Training omgaan met agressie en emoties Eindhoven

Heb jij in je werk te maken met agressie en of emoties van gasten, klanten of collega’s? Heb je te maken met pesten en ongewenst gedrag op je werk? Neem dan een training af bij ons in Eindhoven. In deze training omgaan met agressie en emoties leer je instrumentele agressie / ongewenst gedrag zoals denigrerend gedrag, pesten, seksuele intimidatie, schelden intuïtief en professioneel te begrenzen. Frustratieagressie op te vangen, en ben je in staat om de-escalerend te handelen bij explosieve, dreigende en fysieke agressie. Het slecht-nieuws gesprek, het hanteren van je eigen spanning en emoties is bij ons de basis van deze training.

Een agressieprotoccol binnen je organisatie helpt om agressie op de werkvloer te bestrijden. Wij helpen je graag met het ontwikkelen hiervan.

Agressie en geweld op de werkvloer  komt nog steeds veel voor. Dit kan resulteren in werkgevers en werknemers die niet meer met plezier naar het werk gaan. Het is belangrijk dat werkgevers en werknemers actief bezig zijn met het aanpakken van agressie en geweld op de werkvloer. Vind hier verschillende hulpmiddelen die kunnen helpen bij het verhelpen en/of voorkomen van agressie en geweld op de werkvloer.