2019_PF_Tek_17_Team

"Interdependent people combine their own efforts with the efforts of others to achieve their greatest success."
Stephen Covey

Teamcoaching

Als je met meerdere mensen samenwerkt, neemt iedereen (vaak onbewust) een bepaalde teamrol aan. Je hebt bijvoorbeeld de voorman of de specialist. Bij elke rol hoort een manier van communiceren. Als je je hier niet van bewust bent, kan communicatie in een team wel eens
moeizaam verlopen. Herkenbaar?

Tijdens deze training ontdek je wat de talenten, allergieën, gedragsrisico’s en leervragen zijn van jou en je teamleden. Je leert hoe je daar zowel individueel als team profijt van hebt. Want in een sterk team worden zwaktes en talenten herkend en erkend. Inzicht in elkaars gedrag zorgt voor een optimale en prettige samenwerking. Onze trainingen zorgen voor dat echte teamgevoel.

In deze trainingen leren we je de verschillende rollen te herkennen en geven je handvatten om deze zo optimaal mogelijk te gebruiken. We trainen jouw team om op de juiste manier in een bepaalde rol te communiceren en daardoor het beste uit het team en ieder teamlid te halen.

Kan jouw team ook wel iets meer inzichten en zelfsturing krijgen in de manier waarop ze samenwerken? Vraag hieronder een offerte aan.

20181002_140254

Wat gaan we doen?

Middels leuke, speelse en confronterende werkvormen laten we zaken achter ons en creëren we nieuwe energie voor de toekomst. Programma wordt op maat gemaakt met glashelder geformuleerde doelstellingen.


Specificaties training

Personen: onbeperkt
Aantal dagen: 1
Acteur: Nee