2019_PF_Tek_17_Team

“Een ware leider legt een besluit niet op, maar zorgt ervoor dat mensen het zichzelf opleggen” Neldon Mandela

Managementvaardigheden/ leiderschap

Als leidinggevende heb je verschillende vraagstukken: ‘Hoe zorg ik dat de gewenste resultaten worden behaald? Hoe zorg ik dat mijn team gemotiveerd is en wat doe ik met weerstand? Hoe kan ik mijn medewerkers aanspreken en toch een goede relatie behouden?’ Wij trainen je zodat jij ook met plezier leiding geeft. Wij geven je inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl en breiden deze uit zodat jij effectief leiding geeft.

Het ontwikkelen van leidinggevende vaardigheden, waarbij eigen identiteit, drijfveren en gezond verstand op één lijn komt.

Meer informatie over deze training?


images-3

Wat gaan we doen?

We gaan je helpen met vraagstukken die je bezighouden. Wat betekent dit voor jouw team? Wat betekent dit voor jou? Waar zitten de kansen en waar de bedreigingen? We leren je wat communicatie is op verschillende niveaus (inhoud, procedure, interactie en bestaansniveau) Hoe herken je de verschillende boodschappen in communicatie en hoe maak je dat bespreekbaar?

 

Hoe communiceer jij met je medewerkers? Onze acteur laat je ervaren hoe overtuigend je daarin bent. We leren je om op een juiste wijze de boodschappen vanuit het management over te brengen in je team. En kom je in een conflict? Ook daar ga jij effectief mee om na deze training. Kortom, alle situaties en gesprekken die jij moet voeren in je leidinggevende rol zet jij naar jouw hand.

Personen: 12

Aantal dagen: 3

Acteur: ja