action-adult-advice-1120344
2019_PF_Tek_02b

“Of je nu denkt dat je het kunt of denkt dat je het niet kunt, je hebt in beide gevallen gelijk.” Henry Ford

2019_PF_Tek_02b

“Of je nu denkt dat je het kunt of denkt dat je het niet kunt, je hebt in beide gevallen gelijk.” Henry Ford

Motiverende gespreksvoering

Hoe zet je mensen aan tot gedragsverandering? Door ze te motiveren. Makkelijker gezegd dan gedaan. Mensen die andere mensen proberen te motiveren, stuiten vaak op weerstand. Gewoontes leren we namelijk niet snel af.

In deze training leer je mensen motiveren door enerzijds goed en vooral onbevangen te luisteren en anderzijds de juiste vragen te stellen. Het resultaat is dat oplossingen niet van jou, maar van je gesprekspartner komen. Jouw houding is hierbij essentieel. De trainer en medecursisten zullen dit gedrag spiegelen. Dat kan confronterend zijn, maar vooral ook leerzaam. Heb je deze nieuwe communicatiestijl onder de knie, dan ben jij in staat anderen aan te zetten tot gedragsverandering.

Meer informatie over meer resultaten boeken in minder tijd?


20190304_115429

Wat gaan we doen?

We leren je in 2 dagen hoe gedragsverandering werkt, hoe je de motivatie van anderen vergroot, hoe je “de hakken uit het zand” krijgt en wat de grootste valkuil is voor professionals. We maken je bewust hoe jij de ander zelf laat werken aan gedragsverandering, wat je vooral niet moet doen bij weerstand, hoe jij je impact in gesprekken vergroot en dus…wat iemand echt raakt en motiveert!

Personen: maximaal 12

Aantal dagen: 2

Acteur: ja