2019_PF_Tek_04

Train-de-trainer

Trainen is een vak dat ook jij kunt leren. Ben jij excellent op jou vakgebied en geef jij mensen inzicht in hun gedrag en houding en zorgt ervoor dat mensen effectiever met elkaar samenwerken en alles uit een team halen. Jij bent een trainer. Maar ben jij zelf al uitgeleerd? Weet jij met jouw houding de groep altijd te inspireren of stuit je ook wel eens op weerstand? En hoe ga je daar dan mee om?

Ook als coach heb je behoefte aan die spiegel en nieuwe inzichten en werkwijzen. Weet jij bij elke training weer de juiste snaar te raken? Welke handvatten heb je nodig om elk individu weer boven zichzelf uit te laten stijgen? Profendum traint trainers. In de trainersopleiding maken we je wegwijs met nieuwe methoden en leren je het belang van een goede voorbereiding. Onze training verrijkt jouw trainingen en helpt je om jouw kennis op een effectieve manier over te brengen op je cursisten.

Combineer deze training met M-learning: het nieuwe werken met de acteur.

Ook interne trainers opleiden?


90756FD4-87B2-4D3B-9B05-D27F8FC3FE4B-1024×583

Wat gaan we doen?

In onze training werken we aan je persoonlijke stijl als trainer. Hoe sta je voor de groep? Hoe kom je over als trainer? Hoe maak je contact? En hoe reageren mensen op je? Je leert hoe je je eigen sterke punten optimaal kunt inzetten tijdens de training. Daarnaast leer je alles over groepsdynamica en leren we je hoe je optimaal gebruik kunt maken van een trainingsacteur.

Personen: 8

Aantal dagen: In overleg

Acteur: ja