2019_PF_Tek_03

Assertiviteit

Regelmatig betrap je jezelf erop dat je je kleiner maakt dan nodig. Lastige situaties ga je uit de weg en je ontwijkt dominante collega’s als dat even kan. Graag zou je voor je mening, behoeftes of belangen opkomen zonder de relatie met anderen te schaden. Maar hoe doe je dat?

In onze training assertiviteit leer je om op een manier op te komen voor jezelf die bij je past. Het is namelijk jouw manier. Nee zeggen, het gesprek aangaan, en de ander confronteren met het gedrag waar jij nu last van hebt is een eitje na deze training. Het omgaan met je eigen spanning en emoties is een waardevol instrument voor de rest van je leven.

Wil jij ook assertief door het leven?


20181109_152835

Wat gaan we doen?

We leren je in 1 dag hoe je op komt voor jezelf, hoe je personen aanspreekt op hun gedrag, hoe je openheid geeft in jouw beleving en dat de ander er ook echt wat mee gaat doen. We maken je bewust van je eigen communicatiestijl, breiden deze uit, zodat jij effectief omgaat met je eigen grenzen! Je zult merken dat de ander meer begrip voor jou heeft en jou meer respecteert. Het resultaat? Minder irritaties en frustraties en dus gelukkiger in je werk.

Personen: 12

Aantal dagen: 1

Acteur: ja